(Poistunut julkaisusta)

Asentaja mekaaniseen kunnossapitoon
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Etsimme osaavaa ja työntekoa kaihtamatonta asentajaa rautatiekaluston kunnossapitoon VR Groupin Ilmalan varikolle. Varikolla huolletaan ja korjataan rautatiekalustoa ja niiden komponentteja noin 1000 työntekijän voimin.

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset mekaanisen kunnossapidon tehtävät kuten esimerkiksi pneumaattisten venttiileiden huolto- ja vikakorjaustyö.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja mielellään 1-3 vuoden kokemuksen koneiden ja laitteiden huoltotyöstä. Hakuprosessiin sisältyy mahdollinen soveltuvuusarviointi.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, reipasta otetta työntekoon sekä ryhmätyötaitoja. Olet valmis tekemään työsi laadukkaasti sekä kehittämään työtäsi työturvallisuutta unohtamatta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavan työympäristön sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Lisäksi saat kauttamme suuren konsernin edut, kuten matkustusedun junissa, laajat palvelut työterveyshuollossa sekä hyvät liikunta-, kulttuuri- ja virkistyslomaedut.

Lisätietoja tehtävästä antavat tuotantopäällikkö Jyri Tuomaala, puh. 040 8625 051 ja työnjohtaja Ville Viinikka, puh. 040 8625 333.

Jätäthän hakemuksesi 16.9.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.