(Poistunut julkaisusta)

Asentaja matkatyöhön (koko Suomi)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja luotettavaa 

ASENTAJAA.

 

Työ on pitkälti ulkotyötä ja asennustehtävissä käytetään nosturia. Kohteet sijaitsevat ympäri Suomea, joten edellytämme hakijoilta matkustusvalmiutta ja C-ajokorttia.

Toivomme lisäksi:

  • aikaisempaa kokemusta asennustehtävistä
  • voimassa olevia työ- ja tieturvakortteja
  • intoa oppia uutta ja kehittää omaa osaamista sekä
  • omatoimista työskentelyotetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja liikkuvan työn hyvässä porukassa! Kyseessä on kokoaikainen työ, joka alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena sopivan henkilön löydyttyä. 

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta heti tänään!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=501 

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n henkilöstökonsultti Akseli Mattila arkisin klo 8-16 välillä, p. 044 740 4506.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.