Asentaja (Lempäälä)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

Asiakkaamme on vakavarainen, nuorekas yritys Lempäälässä. Haemme heille nyt kokoaikatyöhön

ASENTAJAA

laitekokoonpanoon!


Toivomme, että sinulla on aikaisempaa työkokemusta kokoonpano- ja hydrauliikka-asentamisesta tai alalle soveltuva koulutus (esim. koneenasentaja). Voit olla myös aloittelija alalla tai vastavalmistunut, sillä ennen kaikkea etsimme nuorekasta henkilöä, joka on valmis oppimaan uutta ja kehittämään osaamistaan!

Sinulla voi olla esimerkiksi harrastustesi kautta kokemusta mopojen tai autojen korjaamisesta. Eduksesi on, jos osaat lukea asennuspiirustuksia, pystyt työskentelmään tiimissä ja olet lisäksi oma-aloitteinen ja huolellinen. 

Tarjoamme sinulle työpaikan mukavassa ja kannustavassa tiimissä, jossa saat mielenkiintoista kokemusta asennustyöstä! Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja johdon tuen jokapäiväisessä työssä. 

Työtä tehdään 2-vuorotyönä kokoaikaisesti, ja palkkaus on teknologiateollisuuden TES:n mukainen. Työsuhde alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella (n. 3 kk), jonka jälkeen sinulla on hyvä mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Hakemuksen ja CV:n voit lähettää alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten toimi nopeasti!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=731 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäki, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1422625
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Minna Mansikkamäki (minna.mansikkamaki (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4505
  • Sijainti: Lempäälä, Pirkanmaa