(Poistunut julkaisusta)

Asentaja (Lempäälä)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Asiakkaamme on vakavarainen, nuorekas yritys Lempäälässä. Haemme heille nyt kokoaikatyöhön

ASENTAJAA

laitekokoonpanoon!


Olet etsimämme tekijä, mikäli sinulla on aikaisempaa työkokemusta kokoonpano- ja hydrauliikka-asentamisesta sekä alalle soveltuva koulutus (esim. koneenasentaja). Osaat lukea asennuspiirustuksia, tehdä tiimityötä ja olet lisäksi huolellinen sekä oma-aloitteinen.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle:

  • hyvän työpaikan joustavassa ja mukavassa tiimissä
  • kattavan perehdytyksen tehtävään
  • johdon tuen jokapäiväisessä työssä sekä
  • mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen luotettavan yrityksen palveluksessa.

Työ on kokoaikaista 2-vuorotyötä, ja palkkaus on teknologiateollisuuden TES:n mukainen. Työsuhde alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella (n. 3 kk), jatkotarpeet arvioidaan syksyn aikana. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Hakemuksen ja CV:n voit lähettää alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut heti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäki, p. 044 740 4505.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=500 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.