(Poistunut julkaisusta)

Asentaja (Lempäälä)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Meillä on nyt haussa Lempäälässä toimivalle asiakkaallemme

ASENTAJA.


Oletko kiinnostunut tekemään liikkuvaa huoltoasennustyötä Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella? 

Meillä olisi nyt tarjolla vakituinen päivätyö, jossa on selkeä työnkuva sekä monipuoliset ja vaihtelevat kohteet. Työnkuvaasi kuuluvat ennakkohuollot ja korjaukset, kuvaukset, pienimuotoiset MIG-hitsaukset sekä tarvittaessa putsaukset. Kohteita on noin 5-6 päivässä ja työtä tehdään arkisin klo 7-15.30 välillä. 

Etsimme huolto- ja kunnossapidon taustaista, uraansa aloittelevaa tai jo kokemusta kartuttanutta asentajaa, joka työskentelee tehokkaasti niin yksin kuin tiimissäkin. Tartut toimeen oma-aloitteisesti etkä pelkää liata käsiäsi. 

Edellytämme hakijoilta:

  • kone- ja metallialan tai sähköasentajan koulutusta
  • työkokemusta huoltoasennustyöstä
  • hieman kokemusta MIG-hitsauksesta
  • joustavuutta ja päivystysvalmiutta sekä
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Eduksi katsomme S2-luvat, hitsausluokat ja kuorma-autokortin sekä ammattipätevyyden.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn lisäksi nuorekkaan ja mukavan työyhteisön, kattavan perehdytyksen tehtävään, ammattitaitoisen tiimin tuen päivittäisessä työssä ja erittäin kilpailukykyisen palkkauksen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501. Täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta tai soita itsesi suoraan haastatteluun!

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=372 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä.
 Lue lisää: www.alenconsulting.fi.