(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Kuvaus tehtävästä: Haemme asentajaa pelastuslaitoksen korjaamolle vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan sekä osaavan ja ammattitaitoisen henkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Voit olla myös vastavalmistunut.

Vastuullasi on huolehtia kaluston kunnossapidosta, laitehuolloista, ennakkohuoltotöistä, vikakorjauksista sekä materiaalilogistiikan tehtävistä. Raportoit tekemäsi työt kunnossapidon tietojärjestelmään.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammatillinen perustutkinto. BC-luokan ajokortti.

Tehtävässä edellytetään: oma-aloitteisuutta ja joustavuutta sekä yhteistyö- ja paineensietokykyä. Kykenet sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn. Olet halukas kehittämään ammattitaitoasi. Turvallisesti työskenteleminen on sinulle tärkeää.

Arvostamme: aikaisempaa työkokemusta huoltoihin, korjauksiin ja kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä sekä mahdollista pelastuslaitoksen käytössä olevan kaluston tuntemusta.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tuottaa pelastustoimen palvelut alueen 10 kunnan yli 450 000 asukkaalle ja ensihoitopalveluja sopimusten mukaisesti. Palveluksessamme on noin 600 päätoimista henkilöä. Pelastuslaitos toimii kunnallisena liikelaitoksena ja on osa Espoon kaupungin organisaatiota.