(Poistunut julkaisusta)

Asentaja (Länsi-Suomi)
Leica Geosystems Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Liiketoimintamme voimakkaasta kasvusta johtuen ja voidaksemme palvella asiakkaitamme paremmin alueellisesti, etsimme nyt mukavaan joukkoomme

ASENTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Työkoneohjauksen asennustiimimme tarvitsee vahvistusta Länsi-Suomeen.

Etsimämme henkilö voi olla alan huippuosaaja tai sellaiseksi haluava. Työ on luonteeltaan liikkuvaa kenttätyötä yrityksen asiakkaiden toimipisteissä Länsi-Suomen alueella (asennusalue on välillä Vaasa-Oulu-Jyväskylä). 

Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluvat koneohjausjärjestelmien asentaminen ja kalibrointi, sekä varmistat myös sen, että Länsi-Suomen alueella käytössä olevat koneohjausjärjestelmät toimivat asiakkaiden odotusten mukaisesti. Asiakkaiden tukeminen ja perehdyttäminen koneohjausjärjestelmiin ovat myös merkittävässä roolissa tässä tehtävässä. Työnteko käy sujuvasti laadukkailla työvälineillä, jotka kulkevat mukana hyvin varustellussa yrityksen huoltoautossa.

Toivomme löytävämme henkilön joka haluaa toimia erittäin itsenäisessä roolissa, ottaa aktiivisesti asioista selvää ja työskentelee joustavasti nopeasti muuttuvien tilanteiden mukaisesti. On hienoa, jos sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta tärkeintä on innostus oppia uutta ja aito asiakaspalveluhalukkuus. Edellytyksenä työssä menestymiseen on se, että olet teknisesti suuntautunut henkilö joka haluaa kehittää jatkuvasti ammattitaitoaan, nautit liikkuvasta ja vaihtelevasta työstä, sekä sinulla on hallussasi ajokortti. Tehtävässä tarvitaan perustason englannin kielen osaamista sekä IT-taitoja. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan mahtavaan tiimin, jossa kaikki jakavat osaamistaan ja tukevat toisiaan. Taustavoiminasi toimii kansainvälinen ja vakavarainen työnantaja ja pääset työskentelemään huipputuotteiden parissa kasvavalla markkina-alueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Leica Geosystemsin kenttäpalvelupäällikkö Jani Vuojolahti p. 040 682 1120 varmimmin keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13-15.

Hae paikkaa lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään pe 15.11. mennessä osoitteeseen:
https://sjobs.brassring.com/TGWebHost/jobdetails.aspx?partnerid=25872&siteid=5512&AReq=1646BR