(Poistunut julkaisusta)

ASENTAJA lämmitys- ja ilmastointilaiteosastolle, Vantaa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2018
Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200. Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

 

Haemme Wihuri Oy Tekniseen Kauppaan ASENTAJAA

lämmitys- ja ilmastointilaiteosastomme vakituiseen ja kokoaikaiseen työtehtävään. Työ tapahtuu Vantaan korjaamollamme arkisin noin klo 8-16 välisenä aikana. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työllistyt suoraan Wihuri Oy Tekniseen Kauppaan. Tässä tehtävässä olet erittäin tärkeässä roolissa osana 3-4 hengen asiakaspalveluhenkistä tiimiä.

Tehtäviisi kuuluu Eberspächer-lämmittimien ja työkoneilmastointien asentaminen sekä huolto. Korjaamolla työskentelyn lisäksi huoltoautolla asiakkaiden luona käyminen on osa työtäsi.

Toivomme sinulta:

- aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta ajoneuvojen sähköjärjestelmistä
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- loistavaa asiakaspalveluhenkisyyttä
- joustavaa ja itsenäistä työotetta sekä intoa oppia uutta
- B-ajokorttia
- IT –puolen perusteiden hallinnan

Eduksesi katsomme tuntemuksen ajoneuvovarustelusta sekä ilmastointijärjestelmistä.

Kerro meille, mitä osaat ja mitä uutta haluat oppia! Me tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä itsenäisen työn nykyaikaisen tekniikan ja arvostettujen tuotteiden parissa. Pääset tärkeään rooliin alan arvostetussa yrityksessä ja saat motivoituneen sekä ammattitaitoisen tiimin tueksesi. Tämän lisäksi saat samassa paketissa ison konsernin henkilöstöedut sekä vakaan työsuhteen.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla Hae-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi tai 040 827 9433.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.