(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Laitila
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme asiakasyrityksellemme Coreplast Oy:lle asentajaa ruiskuvalutuotantoon.

Coreplast Oy:n toiminnan päämääränä on valmistaa ja toimittaa muovituoteratkaisuja, jotka takaavat sekä hyvän kannattavuuden että tyytyväisen asiakkaan. He huomioivat asiakaskunnan asettamat erityisvaatimukset ja täyttävät sovitut asiakaslupaukset. Coreplast ottaa kaikissa toimissaan huomioon vaikutukset ympäristöön.


Etsimämme asentaja tulee työskentelemään keskeytyvässä kolmivuorotyössä. Työalueenasi tulee olemaan pienkoneosaston ruiskuvalukoneet.
Työtehtäväsi sisältää vuorosi muotinvaihdot pienkoneosastolla sekä myöskin tarvittaessa laadunvalvojan tehtävät.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta muoviteollisuudesta ja/tai asentajan työtehtävistä. Arvostamme oma-aloitteellisuutta sekä reipasta asennetta työtä kohtaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään niin itseäsi kuin tuotantomenetelmiä. Työtä on tarjolla kokopäiväisesti sekä pitkäaikaisesti. Työsuhde on alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta ja tietyn määräajan jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.


Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.