Asentaja laitekokoonpanoon (Lempäälä)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.12.2021

Asiakkaamme on vakavarainen, nuorekas yritys Pirkanmaalla. Haemme heille nyt kokoaikatyöhön Lempäälään

ASENTAJAA (laitekokoonpano)


Minkälaisesta tehtävästä on kyse?  

Asentajan roolissa pääset vastaamaan yhdessä nuorekkaan tiimin kanssa laitteiden kasaamisesta – alusta loppuun saakka. Töitä tehdään 2-vuorotyönä kokoaikaisesti maanantaista perjantaihin. Työsuhde alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella (n. 3 kk), jonka jälkeen sinulla on hyvä mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkavat sopivan henkilön löydyttyä, kattavalla perehdytyksellä. 

Minkälaista osaajaa etsimme?

Eduksi katsomme, mikäli sinulla on aikaisempaa työkokemusta kokoonpano- ja hydrauliikka-asentamisesta tai alalle soveltuva koulutus (esim. koneenasentaja). Voit olla myös aloittelija alalla tai vastavalmistunut. Sinulla voi olla esimerkiksi harrastustesi kautta kokemusta mopojen tai autojen korjaamisesta.  

Työssä onnistumiseen tarvitset kuitenkin hyviä kädentaitoja, taitoa lukea asennuspiirustuksia sekä aitoa kiinnostusta kehittää osaamista! 

Mitä sinä saat? 

Teknologiateollisuuden TES:n mukaisen palkan lisäksi asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mukavan ja kannustavan työyhteisön, kattavan perehdytyksen sekä kokoaikaisen työpaikan vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä. Koska työtä tehdään tiimissä, arjen tukenasi on ammattitaitoisia ja itsesi veroisia huipputekijöitä!  

Kiinnostuitko?  

Kerro meille itsestäsi ja siitä, mikä sai sinut innostumaan tehtävästä. Lähetä hakemuksesi CV:n kera oheisen linkin kautta pikimmiten, aloitamme haastattelut jo hakuajalla.  

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=998

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n hr-koordinaattori Aleksi Aalto, p. 044-7404 505Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot