(Poistunut julkaisusta)

Asentaja (Lahti)
Rambooms Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018
Rambooms Oy on louhos-, kaivos- ja kiviainesteollisuuden laitteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Valmistamme tuotteitamme alan johtaville tuotemerkeille ja tuotteitamme on käytössä yli 80 maassa.
Kuulumme samaan konserniin Marakon Oy:n kanssa. Konsernimme työllistää n. 30 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 20 miljoonaa euroa. Lue lisää www.rambooms.com.

Haemme asiakasyritykseemme Asentajaa kaivosteollisuuden tuotteiden kokoonpano- ja asennustehtävien pariin.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista metalliosien asennus- ja kokoonpanotehtävistä sekä metallintyöstöstä.

Edellytämme sinun omaavan hieman aiempaa kokemusta vastaavista metallialan työtehtävistä sekä hyviä kuvanlukutaitoja. Voit olla opintoja viimeistelevä metallialasta kiinnostunut tekijä tai vastaavasti jo kokeneempi alan osaaja. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi kone- ja/tai metallialalta.

Olet tottunut käyttämään työssäsi isoja työkaluja, laitteita ja koneita. Ymmärrät myös hydrauliikan perusteet. Hitsaustaidoista on sinulle etua.

Työsuhde käynnistyy määräaikaisella noin vuoden mittaisella vuokratyösuhteella, mutta toivomme henkilön voivan sitoutua myöhemmin myös vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, kyseessä on kokoaikainen päivätyö.

Mikäli tunnistit itsesi, jätäthän hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Lahden HR-päällikkö Liisa Sipilä p. 044 029 4444.