(Poistunut julkaisusta)

Asentaja kuorma-autojen pariin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Vantaalle Asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työssä tulet toimimaan kuorma-autojen kuormankäsittelylaitteiden asennuksissa, huolloissa ja korjauksissa, lisäksi työhön kuuluu akselistojen korjauksia. Asiakkaamme on vakavarainen yritys, joka työllistää tällä hetkellä noin 70 henkilöä.

Työnkuvaus

Työtehtäväsi tulee sisältämään monipuolisia työtehtäviä kasvavalla alalla. Työ käsittää niin kuormankäsittelylaitteiden asennuksia, korjauksia ja huoltoja sekä kuorma-autojen akselistokorjauksia. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, jotka ajoittuvat klo. 7:00 - 20:00 välille. Viikottainen työaika on 40 tuntia.

Työn edellytykset

Työssä menestyminen edellyttää mielenkiintoa ja innostusta oppia ja kehittyä kuorma-autojen kuormankäsittelylaitteiden asennusten osaajaksi. Sinulla voi olla esimerkiksi soveltuva koulutus tai harrastuspohjalta autoalan osaamista. Myös kokemus vastaavista tehtävistä (esimerkiksi  hydrauliikka- ja sähköasennuksista) katsotaan eduksesi. Tärkeimmät ominaisuudet ovat kuitenkin mielenkiinto alaan, oppimiskyky ja motivaatio kehittyä alan osaajaksi. Lisäksi toivomme, että osaat lukea hydrauliikka- ja sähkökaavioita ja hitsata MIG/MAG:illa. Työssä tarvitset lisäksi voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit.

Tarjoamme

Olemme työllistäneet yritykseen useampia henkilöitä, joilta olemme saaneet paljon positiivista palautetta siitä, että homma toimii ja työpaikan vaihto asiakasyritykseemme on ollut todella hyvä veto. Tarjoammekin sinulle monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi ja oppimaan uutta esimerkiksi hydrauliikan ja ajoneuvosähköasennuksien parissa.

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta tarkoitus on, että palkattu henkilö jatkaa työsuhdettaan asiakasyrityksen kirjoilla tämän jälkeen. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Timo Launonen, HR-koordinaattori 

timo.launonen@workpower.fi

040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)