(Poistunut julkaisusta)

Asentaja kuorma-autojen pariin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Voit työllistyä kauttamme sekä vuokrauksen kautta että suoraan asiakasyritykseen. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Vantaalle Asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työssä tulet toimimaan kuorma-autojen kuormankäsittelylaitteiden asennuksissa, huolloissa ja korjauksissa, lisäksi työhön kuuluu akselistojen korjauksia. Asiakkaamme on vakavarainen yritys, joka työllistää tällä hetkellä noin 70 henkilöä.

Työnkuvaus

Työtehtäväsi tulee sisältämään monipuolisia työtehtäviä kasvavalla alalla. Työ käsittää niin kuormankäsittelylaitteiden asennuksia, korjauksia ja huoltoja sekä kuorma-autojen akselistokorjauksia. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, jotka ajoittuvat klo. 7:00 - 20:00 välille. Viikottainen työaika on 40 tuntia.

Työn edellytykset

Työssä menestyminen edellyttää mielenkiintoa ja innostusta oppia ja kehittyä kuorma-autojen kuormankäsittelylaitteiden asennusten osaajaksi. Sinulla voi olla esimerkiksi soveltuva koulutus tai harrastuspohjalta autoalan osaamista. Myös kokemus vastaavista tehtävistä (esimerkiksi  hydrauliikka- ja sähköasennuksista) katsotaan eduksesi. Tärkeimmät ominaisuudet ovat kuitenkin mielenkiinto alaan, oppimiskyky ja motivaatio kehittyä alan osaajaksi. Lisäksi toivomme, että osaat lukea hydrauliikka- ja sähkökaavioita. Työssä tarvitset lisäksi voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit.

Mitä tarjoamme?

Olemme työllistäneet yritykseen useampia henkilöitä, joilta olemme saaneet paljon positiivista palautetta siitä, että homma toimii ja työpaikan vaihto asiakasyritykseemme on ollut todella hyvä veto. Tarjoammekin sinulle monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi ja oppimaan uutta esimerkiksi hydrauliikan ja ajoneuvosähköasennuksien parissa.

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta tarkoitus on, että palkattu henkilö jatkaa työsuhdettaan asiakasyrityksen kirjoilla tämän jälkeen. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit paikasta ja koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse Timolle tai Heinille.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Toimi siis ripeästi!

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi