(Poistunut julkaisusta)

Asentaja - Kuopio, Leppävirta, Siilinjärvi, Varkaus
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

Etsimme eri alojen asentajia useille asiakasyrityksillemme Pohjois-Savossa. Useimmat paikat ovat vakituisia kokoaikaisia työpaikkoja, mutta mahdollisuus on myös määräaikaisiin työsuhteisiin.

Tehtävän kuvaus

Haemme esimerkiksi autoasentajia, sähköasentajia, automaatioasentajia, kunnossapitoasentajia ja IT-ammattilaisia monen tasoisiin työtehtäviin. Työpaikat ovat pääsääntöisesti paikallisia, mutta osassa yrityksistä on mahdollisuus osallistua myös asennuskeikkoihin Suomessa ja muualla Euroopassa. 

Toivomme sinulta

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on osaamista omalta alaltasi ja olet jatkuvasti valmis kehittämään itseäsi ja työtäsi. Sinulla on itsenäinen työote ja haluat tehdä työsi laadukkaasti kerralla kuntoon. Viihdyt myös tiimityössä ja sinulta löytyy tarpeen mukaan myös asiakaspalveluhenkisyyttä. Laita meille hakemuksesi, niin soitamme sinulla ja kartoitamme, millaisia työtehtäviä olet valmis tekemään.
  Lisätietoja tehtävistä ja hakuprosessista antavat Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797 827 ja palvelupäällikkö Pia Pipatti, puh. 040 7143 492. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.5.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi