Asentaja, Kouvola
VR FleetCare

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2021

Tule mukaan vaikuttamaan satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen. Raidekalustot ovat isoja investointeja, joista on pidettävä huolta ja joita on pystyttävä modernisoimaan koko niiden elinkaaren ajan. Mahdollistamme maailman vastuullisimman raideliikenteen, sillä me VR FleetCarella vastaamme siitä, että junakalusto on turvallisesti liikennöitävässä kunnossa. Meillä on töissä noin 700 huippuammattilaista raidekaluston kunnossapidon asentajaa erilaisin taustoin.   

Nyt haemme asentajaa Kouvolan varikolle vetureiden kunnossapitoon. Kouvolan varikko kuuluu vetokalustopalveluihin ja vastaa pääosin Sr1 sähkövetureiden sekä DV12 ja DR14 dieselvetureiden varikkokunnossapidosta.
 
Tehtäviisi kuuluvat erilaiset kunnossapidon tehtävät, kuten huolto-, vika-, vaurio- ja muutostyöt. Työ sisältää myös vetureiden kuljettamista Kouvolan varikon yksityisraidealueella.
 
Odotamme  sinulta sähköasentajan tai vastaavaa koulutusta sekä kokemusta mekaanisista työtehtävistä, sekä valmiutta liikkuvan rautatiekaluston asentajan tehtäviin. Työ on vuorotyötä. 

Kokemus raskaankaluston kunnossapidosta luetaan hyödyksi.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työntekoon ja oikeaa asennetta. Olet valmis tekemään työsi laadukkaasti, ja kehittämään työtäsi työturvallisuutta unohtamatta.
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn vaihtelevassa työympäristössä. Mahdollistamme myös kehityksesi huippuasentajaksi ja pääset mukaan kehittämään yhteisiä työskentelytapoja sekä olosuhteita. Lisäksi pääset hyödyntämään ison konsernin etuja: vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla, monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla, tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi. Käytössäsi ovat myös laajat työterveyshuollon palvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantopäällikkö Miika Pitkänen puhelimitse 050-4471321 tai sähköpostitse miika.pitkanen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi 31.1.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

Me VR FleetCare:lla tarjoamme asiakkaillemme raidekaluston- ja ratainfran tehokasta huoltoa, kunnossapitoa ja modernisointia pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Olemme raideliikenteen asiantuntijayritys, jonka taustalla on yli 150 vuoden kokemus alasta pohjoisissa olosuhteissa. Turvallinen tavara- ja henkilöliikenne on lähtökohta kaikelle toiminnalle. Avain onnistumiseen on henkilöstömme, yli 1000 raidekaluston huippuasiantuntijaa. VR FleetCare luo lisäarvoa asiakkaille yhdistämällä alan parhaimman raidekalustoasiantuntijuuden, digitaalisuuden, kumppaniverkoston sekä jatkuvan kehittämisen yhdessä asiakkaan kanssa. VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot