(Poistunut julkaisusta)

Asentaja koneteollisuuteen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Oletko kiinnostunut korkeaa tarkkuutta vaativista, koneteollisuuden kokoonpanotehtävistä? Meillä on Sinulle duuni!

Haemme nyt työntekijöitä ASENTAJA -tehtävään koneteollisuuteen erikoistuneelle asiakkaallemme Järvenpäähän.

Asentajana työskentelet osana asiakkaamme tuotantoprosessia. Sijoittaudut joko liikkuvalle tuotantolinjalle tai osien valmistukseen. Tuotantolinjalla tehtäviisi kuuluu osien asentaminen tuotteeseen ja valmistuksessa taas asennettavien komponenttien esikokoonpano ja kasaus. Asiakkaallemme haetaan yhtä täysipäiväistä työntekijää arkipäivävuoroihin 2-vuorotyöhön ja yhtä työntekijää tekemään 12h viikonloppuvuoroja.

Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy esimerkiksi autonasentajan- metallialan- tai sähköasentajan perustutkinto. Myös työkokemus sähkö/mekaanisesta kokoonpanotyöstä on iso etu. Edellytämme kuitenkin valmiuksia menestyä hektisessä, rutiininomaisessa asentajan työssä. Käsityökalutuntemus (paineilma- ja sähkökäyttöiset) on edellytys työssä pärjäämiselle. Työ edellyttää myös hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoiseen työympäristöön, jossa olet osana valmistamassa suomalaista osaamista maailmalle. Työsuhde on aluksi määräaikainen, minkä jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaallemme. Viikonlopputyössä määräaikaisuus on 4kk ja arkivuoroissa 6kk pituinen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian. Lisätietoja tästä paikasta voi tiedustella Vilppu Hyppölältä puhelimitse numerosta 029 323 1445 tai sähköpostitse vilppu.hyppola@personalhuset-sg.com


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi