(Poistunut julkaisusta)

Asentaja / kokoonpanotyöntekijä
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020


Tamturbo - Touch-Free. Oil-Free. Care-Free.
Tamturbo kehittää, valmistaa ja myy turbokompressoreja teollisuudelle. Yritys perustettiin vuonna 2010, koska maailma tarvitsee ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon paineilman tuottamiseksi. Puhdas paineilma on kriittinen hyödyke teollisuudessa, koska paineilmaa käytetään lähes jokaisessa teollisuuslaitoksessa koneiden, työkalujen ja prosessien käyttövoimana sekä materiaalien siirtämiseen eri tavoin. Ainutlaatuisen Touch-Free™-teknologiansa ansiosta Tamturbon kompressori on 100% öljytön, markkinoiden ympäristöystävällisin ja sillä on pienimmät elinkaarikustannukset.

Tamturbon Ylöjärven toimipisteessä työskentelee noin 30 henkilöä ja etsimme tiimiin kasvun tueksi uutta

ASENTAJAA / KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ.

Mistä työpäiväsi koostuvat?
Koneenrakentamisen työtehtävät ovat monipuoliset. Olet itsenäisesti vastuussa tuotteen kokoonpanosta ja tämän myötä työpäiviesi sisältö vaihtelee. Erilaiset työkalut ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja etkä hämmenny uusien haasteiden edessä, vaan suhtaudut niihin ratkaisukeskeisesti. Työhön kuuluu kokoonpanotyön lisäksi sähkökomponenttien liittämistä, ymmärrys sähkö- ja automaatioperusteista on eduksi. Olet osa osaavaa tiimiä, jonka jokainen jäsen on oman työnsä asiantuntija ja toivomme myös sinun kehittyvän sellaiseksi!

Mitkä asiat auttavat Sinua menestymään tehtävässä?
Etsimällämme henkilöllä ei tarvitse olla kokemusta vastaavasta tehtävästä, mutta sinulla tulee olla ymmärrystä kokoonpano-/koneenrakennustyöstä sekä halu kehittyä omassa työssäsi. Persoonan osalta etsimme henkilöä joka on huolellinen ja tarkka, joka kantaa vastuun omasta työstään ja on ehdottoman tiimihenkinen. Järjestelmällinen työskentelytapa on tärkeää, tämä takaa sen että lopputuote on laadukas ja työ pysyy aikataulussa. Eduksi on, jos olet jo suorittanut työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- sekä trukkikortin mutta näiden puuttuminen ei ole este hakemiselle. Valitun henkilön tulisi ymmärtää sekä puhuttua että kirjoitettua englantia, sillä vaikka työskentelykieli on suomi, on kokouskielenä englanti ja dokumentaatio on englanniksi.

Mitä voimme tarjota Sinulle?
Kaikki lähtee liikkeelle kattavasta ja laadukkaasta perehdytyksestä. Pääset tekemään töitä avoimen ja toisiaan auttavan tiimin kanssa, jossa kokeneemmat jakavat osaamistaan hyvällä fiiliksellä. Työnkuva tulee kehittymään ajan myötä osaamisen kehittyessä, toivommekin että suhtaudut avoimesti uusiin mahdollisuuksiin joita sinulle tarjotaan! Yrityksessä kaikki tuntevat toisensa nimeltä ja töitä tehdään yhteisen tavoitteen eteen, tiimihenki ja viihtyvyys työssä ovat tärkeitä arvoja. Palkkaus tulee Teknologiateollisuuden TES:n mukaisesti. Viikkotyöaika on 37,5 h/vko, työaika on ma-pe 8-16. Työsuhde on toistaiseksi voimassa, alkaen vuokratyösuhteena jonka kautta on myöhemmin mahdollista työllistyä suoraan asiakasyritykselle.

Ja vielä viimeisenä hakuohjeet!
Haethan paikkaa viimeistään 1.10.2020 oheisen linkin kautta. Sopivien ehdokkaiden löydyttyä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan lokakuun alussa.
Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Anu Erkkilä, p. 040 5460 862 tai anu.erkkila@manpowergroup.fi .