(Poistunut julkaisusta)

Asentaja Karjaalle - Oy Sisu Auto Ab
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

SISU on suomalaisen kuljetusvälineteollisuuden huipputuote.

Yrittäjävetoinen Sisu Auto konserni koostuu siviili-, sotilas- ja erikoisajoneuvojen liiketoiminnasta ja tuotannosta sekä ajoneuvojen tuotekehityksestä ja ajoneuvoteknisestä kansainvälisestä projektipalvelusta. Konsernin palveluksessa olevien runsaan 100 erikoistuneen ja sitoutuneen henkilön lisäksi työllistämme välittömästi runsaat 300 yhteistyökumppaneittemme kotimaassa työskentelevää tuotanto- ja jälkimarkkinointihenkilöä.

Haemme Sisu Autolle Karjaalle asentajaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta ammatillista koulutusta (autoasentajan koulutus katsotaan eduksi) sekä kokemusta mekaanisesta asennuksesta. Tehtävässä menestyminen vaatii myös hyvää asennetta ja motivaatiota sekä oma-aloitteisuutta.

Tehtäviisi kuuluu mekaaniset asennustyöt raskaan ajoneuvokaluston parissa. Työtä tehdään muutaman hengen tiimissä, joten olet yhteistyökykyinen ja omaat hyvät ryhmätyötaidot. Työ on päivätyötä.

Tarjoamme sinulle aluksi puolen vuoden työsuhteen henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen on tarkoitus vakinaistua Sisu Autolle. Hakuprosessia hoitaa Adecco ja lisätietoja antaa tarvittaessa Seppo Seunavaara, 050 386 9811 tai seppo.seunavaara@adecco.fi.