(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Kangasala
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme asentajaa Kangasalle.

Tehtäviin kuuluu raskaan kaluston päällirakenteiden asennus ja hitsaus (hitsausluokat eivät ole pakolliset). Hitsattavat materiaalit ovat alumiini, musta rauta ja rosteri. 

Toivomme hakijoilta reipasta ja huolellista työskentelyotetta. Tehtävä edellyttää jonkin verran kokemusta asennus- ja hitsaustehtävistä. Tehtävään kuuluu perehdytys kokeneen työntekijän parina.

Kyseessä on kokoaikainen päivätyö. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä puolen vuoden vuokratyösuhteella ja sen jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille. 

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi, 050 443 0350.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.