Asentaja kaihtimien ja markiisien asennukseen
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

TOIMENKUVA

Etsimme Lahden keskustan alueella sijaitsevaan asiakasyritykseemme reipasta ja kädentaitoista työntekijää kaihtimien ja markiisien asennukseen. Työt alkavat koulutuksella tehtäviin ja toimit asentajan apulaisena alkuun. Tarkotus olisi että jatkossa pystyisit myös itsenäiseen työhön. Töitä tehdään asiakkaiden kotona, joten työ vaatii myös asiakaspalvelutaitoja. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti ainakin kesän 2022 loppuun.

ODOTAMME SINULTA

- Hyvää ja reipasta asennetta oppia uutta 
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Sujuvaa suomen kielen taitoa

KOULUTUS JA TYÖKOKEMUS

- Ei koulutusvaatimusta
- Meiltä saat myös työvarusteet

MUUTA

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi heti osoitteessa www.eezy.fi. Jos sinulta löytyy jo hakemus, soita meille puh. 03 873 200, niin päivitetään tietosi. Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552291
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Hollola, Lahti, Nastola, Orimattila