(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Imatra
VR Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Etsimme asentajaa Imatran veturitallille, joka toimii Kouvolan veturivarikon alaisuudessa. Kouvolan varikko kuuluu VR Kunnossapito Oy Vetokalustokunnossapidon organisaatioon, joka vastaa Diesel ja sähköveturien kunnossapidosta.

Imatran veturitallien asentajat huolehtivat pääasiassa Imatran, Lappeenrannan ja Vainikkalan alueella liikennöivän dieselveturikaluston kunnossapidon tehtävistä.

Odotamme sinulta sähkö- tai mekaanisen asentajan koulutusta ja työkokemusta sekä valmiutta liikkuvan rautatiekaluston asentajan tehtäviin. Lisäksi odotamme sinulta valmiutta vuorotyöhön sekä valmiutta liikkua työpäivän aikana työkohteisiin (edellyttää ajokorttia). Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla positiivinen asenne ja kyky itsenäiseen työskentelyyn.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn vaihtelevassa työympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja työskentelytapoja.


Lisätietoja antaa Timo Ylitalo ke 20.2. klo 12-15 ja ke 27.2. klo 13-16 p. 040 8634 106 tai sähköpostitse timo.ylitalo@vr.fi.


Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 1.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja raidekaluston kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin tytäryhtiö VR Kunnossapito Oy tuottaa asiakkaiden odotuksia vastaavia kustannustehokkaita ja älykkäitä raidekaluston kunnossapitopalveluita varikoilla ja konepajoilla.