(Poistunut julkaisusta)

Asentaja hydrauliikan puolelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme konerakennuksen parissa toimivalle asiakasyrityksellemme

Asentajaa hydraulipuolelle

Etsimällämme henkilöllä on alan koulutus ja jo noin vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä. Toivomme, että hakijalla on osaamista hydrauliikan puolelta ja kuvanlukutaitoa teknisten piirustusten osalta. Voimassa olevat pätevyydet katsotaan eduksi.
Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Kiinnostuitko?

Kerro hakemuksessasi, minkälaisia työtehtäviä olet aiemmin tehnyt. Täytä hakemuksesi osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Asentaja hydraulipuolelle. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa. Mahdolliset tiedustelut: Heidi Kärkkäinen, s-postitse heidi.karkkainen@temp-team.fi tai puhelimitse 0207414852.