(Poistunut julkaisusta)

ASENTAJA HUOLTOTÖIHIN ASIAKKAALLEMME
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018Työn kuvaus:
  Scanclimber Oy myy ja valmistaa korkean paikan asennustöihin sekä julkisivusaneerauksiin käytettäviä SCANCLIMBER-mastolavoja sekä rakennus- ja teollisuushissejä. Viennin osuus myynnistä on 80%. Yhtiömme johto, hallinto, myynti ja markkinointi sekä osa jälkimarkkinoinnista sijaitsee Pirkkalassa. Konetuotanto on tehtaallamme Puolassa. Palveluksessamme on kaikkiaan noin 200 henkilöä.
 
Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme Tampereen seudulle jälkimarkkinointipalveluun
 
ASENTAJA HUOLTOTÖIHIN
 
Tehtäviisi kuuluu valmistamiemme laitteiden asennus ja käyttökoulutus sekä laitteiden huolto ja korjaus. Lisäksi osallistut päivittäiseen tekniseen asiakaspalveluun.
 
Odotamme sinulta innostunutta ja vastuullista otetta, luonnollisesti matkustusvalmiutta sekä asiakaspalveluasennetta. Työ edellyttää teknistä peruskoulutusta, sähkö ja/tai mekaniikka, sekä koneiden ohjausjärjestelmiin perehtymistä. Aiempi kokemus nostinlaitteista on hyödyksi.  Englannin kielen taito on eduksi työtehtävässä, mutta ei välttämätön. Työn luonteesta johtuen hyvä fyysinen kunto on työssä suoriutumisen kannalta tärkeätä.
 
Sähköalan osaaminen (komponenttien tunteminen, piirrustustenlukutaito jne.) on hakijalle eduksi, mutta ei kuitenkaan välttämätöntä -> perustaidot riittävät. Tärkeintä on, että sinulla on kokemusta koneiden ja laitteiden asentamisesta.
 
Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkkauksen. Pääset työskentelemään mielenkiintoisissa tehtävissä kansainvälisessä yrityksessä, jossa sinulla mahdollisuus kehittää taitojasi. Pääset osaksi mukavaa ja ammattitaitoista työporukkaa, sekä saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen. Tehtävässä voi olla halukkailla mahdollisuus myöhemmin myös ulkomaan komennuksiin. Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena Adecco Finland Oy:ssä, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraa asiakasyritykseemme.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR konsultti Teija Rauhala, puh 040 585 1920. Laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Asiakkaan tehtävänimike:  Huoltoasentaja mekaaninen


Sijainti:  PIRKKALA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Teija Rauhala


Toimipaikka:  Tampere