Asentaja / Huoltotarkastaja - Valon Kone Oy
Valon Kone Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Valon Kone Oy (VK) on kansainvälinen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa puunkuorimakoneita sahoille ja levytehtaisiin metsä-teollisuuteen ympäri maailmaa. VK on kasvanut 70 vuoden aikana useassa maassa toimivaksi alan teknologian edelläkävijäksi ja markkinajohtajaksi.
Valon Koneen päätoimipiste on Lohjalla, minne on keskitetty VK:n tuotanto, tuotekehitys/suunnittelu ja markkinointi. Päätoimipisteen lisäksi VK:lla on myyntiyhtiöt Ruotsissa, Singaporessa, Venäjällä ja USA:ssa. Lohjalla työskentelee noin 90 tuotannon työntekijää ja toimihenkilöä. Löydät lisätietoa www.valonkone.com

Vahvistamme After Sales -organisaatiotamme ja haemme Valon Koneen huoltotiimiin asentajaa /huoltotarkastajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. VK-tuotteiden asennus-, käyttöönotto- ja huoltotehtävät asiakaskohteissa - sekä Suomessa että ulkomailla. Vastaat myös huoltojen arvioinneista ja suunnittelusta sekä vikatilanteiden selvityksistä ja ratkaisuista asiakaslähtöisesti.

Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta teollisuuden huoltotehtävistä.

Työ edellyttää säännöllistä matkustamista myös ulkomailla, joten työssä tarvitaan käytännön englanninkielen taitoa. Muut kielet ovat hakijalle eduksi.

Olet reipas, oma-aloitteinen ja joustava työntekijä, jolle on luontevaa itsenäinen ja järjestelmällinen työskentelytapa. Otat vastuun työstäsi ja asiakaspalveluhenkisyys on sinulle itsestään selvää.

Kiinnostuitko? Koska kyseessä on liikkuva työ, niin asemapaikkasi ei välttämättä tarvitse olla Lohjalla. Meillä on tälläkin hetkellä huoltohenkilöstöä mm. Keski- ja Itä-Suomessa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen etuineen sekä mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät vakavaraisessa ja pitkäjänteisesti toimivassa yrityksessä. Annamme tarvittaessa tarvittavaa lisäkoulutusta. Työt alkavat koulutusjaksolla Lohjan tehtaalla ja asiakaskohteissa ennen siirtymistä itsenäisiin työtehtäviin.

Hoidamme rekrytointia yhdessä Adeccon kanssa ja Adeccon yhteyshenkilö Pirkka Lind antaa mielellään lisätietoja (puh. 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi). Hakuaika on 21.10.2019 asti. Hae tehtävää Adeccon kotisivujen kautta, www.adecco.fi tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen pirkka.lind@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1303438
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Pirkka Lind (pirkka.lind (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Lohja