(Poistunut julkaisusta)

Asentaja / huoltotarkastaja - Valon Kone Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2018Työn kuvaus:
   
Valon Kone Oy (VK) on kansainvälinen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa puunkuorimakoneita sahoille ja levytehtaisiin metsäteollisuuteen ympäri maailmaa. VK on kasvanut yli 60 vuoden aikana useassa maassa toimivaksi alan teknologian edelläkävijäksi ja markkinajohtajaksi.
 
Valon Koneen päätoimipiste on Lohjalla, minne on keskitetty VK:n tuotanto, tuotekehitys/suunnittelu ja markkinointi. Päätoimipisteen lisäksi VK:lla on yhtiöt Ruotsissa, Singaporessa, Venäjällä ja USA:ssa. Lohjalla työskentelee noin 90 tuotannon työntekijää ja toimihenkilöä. Löydät lisätietoa www.valonkone.com .
 
Vahvistamme After Sales -organisaatiotamme ja haemme Valon Koneen huoltotiimiin

kahta asentajaa/ huoltotarkastajaa  vakituiseen työsuhteeseen.
 


Työtehtäviisi kuuluvat   mm. VK-tuotteiden asennus-, käyttöönotto- ja huoltotehtävät asiakaskohteissa - sekä Suomessa että ulkomailla. Vastaat myös huoltojen arvioinneista ja suunnittelusta sekä vikatilanteiden selvityksistä ja ratkaisuista asiakaslähtöisesti.
 


Toivomme sinulta   tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. vienti-/huoltoasentaja) sekä muutaman vuoden kokemusta teollisuuden huoltotehtävistä. Automaation perusteiden tuntemus on eduksi.
 


Työ edellyttää   matkustusvalmiutta sekä käytännön suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi. Olet oma-aloitteinen ja joustava työntekijä, jolle on luontevaa itsenäinen ja järjestelmällinen työskentelytapa. Palvelet asiakkaita mielelläsi.
 


Tarjoamme   sinulle vakituisen työsuhteen etuineen sekä mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät vakavaraisessa ja pitkäjänteisesti toimivassa yrityksessä. Autamme tarvittaessa asunnon löytämisessä lähialueella sekä annamme tarvittavaa lisäkoulutusta. Työt alkavat koulutusjaksolla Lohjan tehtaalla ja asiakaskohteissa ennen siirtymistä itsenäisiin työtehtäviin.
 


Kiinnostuitko?  
 
Hoidamme rekrytointia yhteistyössä Adeccon kanssa. Adeccon yhteyshenkilönä toimii henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi, joka antaa tarvittaessa lisätietoja tehtävästä. Hakuaika päättyy

9.12.2018  , mutta työstämme prosessia jo hakuaikana. Hae tehtävää Adeccon kotisivujen kautta, www.adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Asentaja


Sijainti:  LOHJA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Pirkka Lind, +358408210177


Toimipaikka:  Lohja