Asentaja huoltoliiketoimintaan
Lumon Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2021

Haemme Lumon Suomi Oy:n kasvun vahvistukseksi 

Asentajaa 

Teet huoltoja asiakkaillemme jo asennettuihin tuotteisiimme pääkaupunkiseudulla. Toimit myös tiiviissä yhteistyössä talon sisäisten asiantuntijoiden kanssa. Tehtävä sopii sinulle, mikäli haluat työskennellä asiakkaiden kanssa, olet vastuullinen ja noudatat turvallisia työtapoja. Oma-aloitteisuus, ahkeruus ja itsenäinen työote ovat eduksi. Takaamme sinulle hyvän perehdytyksen työhösi. Arvostamme joustavuutta työajoissa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen. Tuemme henkilöstön hyvinvointia Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla.

Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana. Meillä on mukavat työkaverit ja tekemisen meininki - tule mukaan huipputiimiin!

Tule mukaan rakentamaan Lumon Suomi Oy:n menestystarinaa! Lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 10.10.2021, niin olemme sinuun yhteydessä. Palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä

Lisätiedot: työnjohtaja Tomi Korpela, p. 040 1830 835
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1502209
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa