Asentaja huoltoliiketoimintaan
Lumon Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Haemme Lumon Suomi Oy:n kasvun vahvistukseksi Ouluun huoltoliiketoimintaamme 

Asentajaa 

Teet huoltoja asiakkaillemme jo asennettuihin tuotteisiimme. Toimit myös tiiviissä yhteistyössä talon sisäisten asiantuntijoiden kanssa. Tehtävä sopii sinulle, mikäli haluat työskennellä asiakkaiden kanssa, olet vastuullinen ja noudatat turvallisia työtapoja. Oma-aloitteisuus, ahkeruus ja itsenäinen työote ovat eduksi. Takaamme sinulle hyvän perehdytyksen työhösi. Arvostamme joustavuutta työajoissa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Toimipaikkasi sijaitsee Kempeleessä ja työskentelet koko Pohjois-Suomen alueella. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen. Tuemme henkilöstön hyvinvointia Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla.

Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana. Meillä on mukavat työkaverit ja tekemisen meininki - tule mukaan huipputiimiin!

Tule mukaan rakentamaan Lumon Suomi Oy:n menestystarinaa! Lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 26.9.2021, niin olemme sinuun yhteydessä. Palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä.

Lisätiedot: työnjohtaja Kauko Ylikärppä, p. 040 - 6830 743
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495608
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kempele