Asentaja huoltokorjaamoon
Metso Outotec

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2021

Tehtävästä 

Etsimme konehydrauliikan tuntevaa asentajaa huoltokorjaamoomme Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen. Huoltoasentajana toimit pääasiassa tela-alustaisten murskainten ja seulontalaitteiden parissa. Asennustiimimme työskentelee päivittäin tiiviissä yhteistyössä – emme kaihda työntekoa, tuemme kaveria ja heitämme hurttia huumoria!


Tiimimme työskentelee vuoropainotteisesti aamu- ja iltavuoroissa kolmen viikon rotaatiolla.

 

Menestyäksesi 

Haemme tiimimme ennen kaikkea joukkuepelaaja, joka ei pelkää liata käsiään ja tarttua oma-aloitteisesti toimeen. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja nautit tiimityöskentelystä. Olet omimmillasi ongelmanratkaisujen parissa, etkä pelkää avun pyytämistä aina tilanteen niin vaatiessa.

Menestyäksesi huoltoasentajana tiimissämme, sinulla tulisi olla soveltuva tekninen koulutus, esimerkiksi koneenasentaja tai ajoneuvoasentaja. Hydrauliikka-osaaminen sekä hitsaus- ja koneistustaito ovat plussaa, ja eduksesi on myös aiempi kokemus huoltokorjaamotyöstä. Tärkeintä on, että olet aidosti kiinnostunut raskaan koneistuksen huoltotehtävistä.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa pääset haastamaan itseäsi päivittäin. Saat mahdollisuuden työskennellä maailman johtavien murskainten kanssa ja päivittäisessä työssäsi näet aidosti oman kätesi jäljen. Tuemme matkaasi alan ammattilaiseksi kehittämällä osaamistasi nykyaikaisten työkalujen avulla. Mahtavat työkaverit ja rento työyhteisö takaavat viihtymisesi ja urapolkuasi siivittävät tietysti ison talon edut.

 

Lisätietoa

Lisätietoja tehtävästä antaa Repair Service Supervisor Mikko Kananoja (040 7784209) tiistaisin klo 14-16 tai Repairs Manager Jukka Kauranen (020 484 5055) torstaisin klo 14-16.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää siis mahdollisimman pian jättämällä meille CV:si palkkatoiveineen Metso Outotec Careers-sivujen kautta. Hakuaika päättyy 16.5.2021.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1447144
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere