Asentaja Honda Centeriin
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2021

Kotkan Saaret Oy etsii Kotkan Autotalon yhteyteen avattavaan Honda Centeriin asentajaa.

Saako moottorin äänet sykkeesi nousemaan? Oletko esimerkiksi moottorikelkkailusta tai veneilystä innostunut harrastaja? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä yhdistämään intohimosi ja työsi, Kotkan Saaret Oy etsii nimittäin uuteen Honda Centeriinsä asentajaa.

Sinulla on kiinnostuksen kohteena erilaiset ajoneuvot ja haluat kehittyä niiden parissa entistä vahvemmaksi ammattilaiseksi. Sinulta eivät työkalut putoa näpeistä helpolla ja sinulta kiristyy itsevarmoin ottein hankalimmatkin ruuvit. Sinulla on oma-aloitteinen ja innostunut asenne työntekoa kohtaan, ja itsenäinenkin työskentely sujuu ongelmitta. Sinulle kuitenkin tärkeää on rento ja hyvä työporukka, ja myös tiimityöskentely sujuu kuin rasvattu.

Sinulla ei tarvitse olla alan koulutusta, mutta sinulle on kertynyt vankkaa työkokemusta erilaisista huolto- tai korjaustöistä koneiden (esim. autot, mopot) parissa. Sinun työpäiväsi täyttyvät muun muassa autojen, veneiden, mönkijöiden, vesijettien ja moottorikelkkojen asennuksista, lisävarusteasennuksista sekä erilaisista huolto- ja korjaustöistä. Päivät ovat siis vaihtelevia ja pääset työskentelemään monipuolisesti eri koneiden kanssa. 

Sinun työsi sijoittuu arkipäiville päivävuoroon. Sinulle tehdään alkuun määräaikainen työsopimus, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua. Palkkaus määrittyy kokemuksen mukaan.

Jos sormesi alkoivat syyhyämään ilmoitusta lukiessa, etkä malttaisi odottaa korjaushommiin pääsemistä, niin laita hakemusta tulemaan verkkosivujemme kautta. Haastattelemme jo hakuaikana sopivia hakijoita, ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja sinulle antaa Amikon Sari, p. 0400 607 992, sari.brunila@amiko.fi. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1440815
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kymenlaakso