Asentaja - Himanka
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Etsimme Himangalla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme itsenäistä ja osaavaa asentajaa. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan joko heti tai vuoden 2020 loppuun mennessä. Työsuhde on määräaikainen, mutta tehtävässä voi olla mahdollisuus pitempiaikaiseen jatkoon. 
Työhösi kuuluu asentaa, korjata ja valmistaa erilaisia suojapeitteitä ja pressuja. Työtehtäviin kuuluu myös jonkun verran hitsaustehtäviä.
Toivomme sinulla olevan soveltuvaa työkokemusta, esimerkiksi metalli- tai rakennusalalta, mutta reipas ja tekevä asenne työtä kohtaan on ratkaiseva tekijä, sillä perehdytämme sinut asentajan tehtäviin. Työotteeltasi olet itsenäinen, omatoiminen ja tehtävät reippaalla ja positiivisella otteella hoitava huolellinen persoona. Lisäksi olet yhteistyökykyinen ja toimelias tekijä, joka viihtyy ajoittain hyvinkin nopeatempoisessa toimintaympäristössä.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn sekä mahdollisuuden työskennellä porukassa, jossa tehdään töitä tosissaan, mutta rennolla ja huumorintajuisella meiningillä!
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 2.12.2020 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399456
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Himanka, Pohjois-Pohjanmaa