Asentaja, Helsinki
VR FleetCare

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Haemme nyt asentajia Helsingin varikon vetokalustokunnossapitoon joka kuuluu Vetokalustopalveluihin ja vastaa pääosin Sr2 sähköveturin varikkokunnossapidosta. Lisäksi teemme Sr1 ja Sr3 sähkövetureiden kunnossapitoa.

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset kunnossapidon tehtävät kuten esimerkiksi huolto-, vika-, vaurio- ja muutostyöt. Työ sisältää myös vetureiden siirtoa rajatulla alueella.

Odotamme sinulta sähkö- tai mekaanisen asentajan koulutusta ja työkokemusta sekä valmiutta liikkuvan rautatiekaluston asentajan tehtäviin, työ on vuorotyötä.
Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla positiivinen asenne ja kyky itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn vaihtelevassa työympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä huippuasentajaksi ja kehittää työskentelytapoja sekä olosuhteita. Lisäksi pääset hyödyntämään ison konsernin etuja: vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla, monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla, tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi. Käytössäsi ovat myös laajat työterveyshuollon palvelut.

Lisätietoja antaa työnsuunnitelija Petri Kehä 040 8621 738 petri.keha@vr.fi sekä yksikönpäällikkö Sauli Takala 040 8627 400 sauli.takala@vr.fi.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 27.1.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

Me VR FleetCarella tarjoamme asiakkaillemme raidekaluston- ja ratainfran tehokasta huoltoa, kunnossapitoa ja modernisointia pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Olemme raideliikenteen asiantuntijayritys, jonka taustalla on yli 150 vuoden kokemus alasta pohjoisissa olosuhteissa. Turvallinen tavara- ja henkilöliikenne on lähtökohta kaikelle toiminnalle. Avain onnistumiseen on henkilöstömme, yli 1000 raidekaluston huippuasiantuntijaa. VR FleetCare luo lisäarvoa asiakkaille yhdistämällä alan parhaimman raidekalustoasiantuntijuuden, digitaalisuuden, kumppaniverkoston sekä jatkuvan kehittämisen yhdessä asiakkaan kanssa. VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot