(Poistunut julkaisusta)

Asentaja harjoittelija, Kaapeliverkon rakennuttaminen ja ylläpito -tiimiin
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Asentaja harjoittelija, DNA:n Kaapeliverkon rakennuttaminen ja ylläpito -tiimiin

 

Haemme nyt DNA:n Kaapeliverkon rakennuttaminen ja ylläpito -tiimiin asentaja harjoittelijaa Turkuun. Tule osaksi Suomen parasta työpaikkaa!

Harjoittelijana pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu kaapelitelevisioverkon huolto-, asennus ja ylläpitotyöt sekä asiakashuoltokäynnit.

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla kokemusta tietoliikenne alasta, esimerkiksi tietoliikennealan asentajan tutkinto. Kokemus yleiskaapelointiverkoista ja kaapelitelevisioverkoista katsotaan eduksi. Työskentelytavoiltasi olet tavoitteellinen, oma-aloitteinen ja sinulla on halu oppia uutta. Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja opit helposti uudet järjestelmät sekä innostut uusista tilanteista ja mahdollisuuksista kehittyvällä alallamme.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaito ja positiivista palveluasennetta. Tehtävä edellyttää turvallisuusselvitystä sekä ajokorttia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, jossa pääset kehittämään osaamisesi. Saat kattavan koulutuksen ja jatkuvan tuen, jotta onnistut työssäsi. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Me DNA:lla kehittämme henkilöstön työhyvinvointia ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle. Tunnustuksena tästä DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -tutkimuksen suurten työpaikkojen sarjassa. Lue lisää https://corporate.dna.fi/kulttuuri#GreatPlaceToWork

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Tarkiainen, puh. 0440441099, marko.tarkiainen@dna.fi

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi 28.4.2019 mennessä

Määräaikainen työsuhde 3.6 – 31.8. 2019 tai sopimuksen mukaan.