Asentaja Hämeen Rakennuskone Oy:lle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2021

Hämeen Rakennuskone Oy, eli HRK on 1975 perustettu Suomalainen konevuokraamo. Tarjoamme asiakkaillemme työkohteeseen teknisesti korkeatasoiset, turvalliset ja kuhunkin työhön parhaiten soveltuvat laitteet. Vuokrauksen lisäksi myymme koneisiin työssä tarvittavia oheistarvikkeita.

Kuljetamme vuokrattavat tilat ja laitteet työkohteeseen ja asennamme käyttövalmiiksi. Oma kuljetuskapasiteetti ja toimiva logistiikkaverkosto takaavat joustavan vuokrauspalvelumme. Hoidamme työmaa-aikaisen sähköistyksen, valaistuksen, lämmityksen sekä polttoainetoimitukset.

HRK vuokraa rakennuskoneita, teline- ja tuentakalustoa ja henkilönostimia Vantaalla, Lahdessa, Hämeenlinnassa sekä Pirkkalassa, Tampereella ja Kangasalla. Keväällä 2020 avaamme toimipisteen Turkuun.

 

Tehtävänkuvaus:

Etsimme Hämeen Rakennuskone Oy:n Lahden toimipisteelle ASENTAJAA työmaa asennuksiin, alkuun kyseessä on vuoden sijaisuus.

Tehtävään kuuluu:

  • Mastolavojen ja hissien asennukset / purut
  • Telineiden ja erilaisten kulkuteiden asennukset
  • Työmaatilojen asennukset ja purut (Sähkö, LVI eristykset viemärivedot)
  • Erilaisia kaide asennuksia
  • Lämmitysten ja lämmitysjärjestelmien asennus (Polttoöljy, vesikiertolämmitykset)

Tehtävässä tehdään reissuhommia, eli sinun täytyy olla valmis myös matkustamaan.

Etsimällämme henkilöllä on taustaa rakennuksilta tai koneiden/ laitteiden parista sekä olet ylipäätään kiinnostunut teknisistä asioista. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, mikäli pohja on kunnossa. HRK kouluttaa sinut ammattilaiseksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarjolla on alkuun vuoden määrä-aikaisuus, jonka jälkeen mahdollisen vakituinen pesti.

Odotamme sinulta:

  • Ongelman ratkaisukykyä ja omaa ajattelua
  • Kyky itsenäiseen työskentelyyn
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Ajankäytön hallintaa

Tarjoamme: Mahdollisuuden työskennellä huippu työporukassa ja huippu kaluston kanssa maan johtavassa konevuokraamossa. 

Muuta:

Kun sinusta tuntuu, että olet etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus liitettynä palkkatoiveesi ja cv osoitteeseen lahti.vmp@eezy.fi otsikolla "HRK" 3.8.2021 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat tästä rekrytoinnista Eezy Lahti Niko Reinikainen puh. 040 3558994 / niko.reinikainen@eezy.fi.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot