(Poistunut julkaisusta)

Asentaja Geobear Oy:lle Ruotsiin
Geobear Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020
Geobear Oy
Geobear, alkuperäinen Powerpile ratkaisujen kehittäjä, on maaperän painumaongelmia nopeasti ja häiriöttömästi ratkaiseva maailman laajuinen toimija, jonka tavoitteena on ylläpitää yhteiskunnan toiminnallisuutta – vuodenajasta riippumatta.

Ratkaisemme kotitalouksien maaperän painumaongelmia mahdollistamalla perheiden arjen jatkuvuuden, jolloin korjaustoimenpiteiden ajaksi ei tarvitse muuttaa pois. Tavoitteenamme on myös pitää maailma liikkeessä niin että kaupat, tehtaat, logistiikkakeskukset ja muut kaupallisen sektorin toimijat pystyvät keskittymään ydinliiketoimintaansa, painumaongelmien häiritsemättä.

Toimimme tällä hetkellä n. 50 maassa ja Geobearin käyttämää geopolymeeriteknologiaa on hyödynnetty maailmanlaajuisesti jo lähes 40 vuoden ajan yli 200 000 projektissa.

www.geobear.fi
www.geobear.com
Toimenkuva
Etsimme nyt asiakkaallemme Geobear Oy:lle matkustusvalmista asentajaa Ruotsiin! Työsuhde on vakituinen ja työaika on maanantaista perjantaihin.

Työskentelet niin itsenäisesti kuin myös työparin kanssa korjaten kotitalouksien painumaongelmia. Olet valmis matkustamaan ympäri Ruotsia.
Odotamme sinulta
Toimit jatkuvassa yhteistyössä asiakkaiden kanssa, joten odotamme sinulta erinomaista ruotsin kielen osaamista niin suullisesti kuin myös kirjallisesti. Tulet saamaan kattavan perehdytyksen tehtävään, mutta hyvät eväät tekemiseen antaa ymmärrys talonrakennustekniikasta, olet myös tottunut matkustustyöhön. Olet vuorovaikutustaitoinen ja ymmärrätkin hyvän asiakaspalvelun merkityksen. C-ajokortti on eduksesi.
Muut tiedot
Hae tehtävää 5.4.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen.
Kesto
Toistaiseksi voimassa oleva
Lisätietoja
Milla Äikäs, milla.aikas@eezy.fi, 040 307 5053
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 05.04.2020 mennessä.