(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Drillset Oy (Lempäälä)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Drillset Oy on vakavarainen, nuorekas kallioporalaitteiden sopimustoimittaja Lempäälässä. Haemme heille nyt kasvun myötä laitekokoonpanoon

ASENTAJIA.  

Sinulla on aikaisempaa työkokemusta kokoonpano- ja hydrauliikka-asentamisesta sekä alalle soveltuva koulutus, esim. koneenasentaja. Osaat lukea asennuspiirustuksia, tehdä tiimityötä ja olet huolellinen sekä oma-aloitteinen. Huomioimme myös ne innokkaat hakijat, jotka ovat vastavalmistuneita tai alan kokemusta hieman omaavat. 

Yritys tarjoaa sinulle

  • hyvän työpaikan joustavassa ja mukavassa tiimissä
  • perehdytyksen
  • kuntosalin käyttöedun
  • johdon tuen
  • mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen

Työ on kokoaikaista 2-vuorotyötä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan 4 kk määräaikaisella vuokratyösuhteella, mutta tässä on mahdollisuus päästä pidempiaikaiseenkin työsuhteeseen. 

Alen Consulting Oy:llä panostetaan työntekijäkokemukseen; haluamme, että sinä tavoitat meidät hyvin, viihdyt ja onnistumme yhdessä! 

Palkkaus on teknologiateollisuuden TES:n mukaan.

Hakemuksen ja CV:n voit lähettää oheisen linkin kautta, tai voit soittaa itsesi suoraan haastatteluun. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ole ripeä ja toimi heti! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=322 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.