(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Diamond Power Finland Oy
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019
Etsimme Asentajaa asiakkaallemme Diamond Power Finland Oy:lle. Diamond Power Finland Oy on teollisuus- ja voimalaitoskattiloiden puhdistus- ja valvontalaitteiden valmistaja. Asiakkaamme kuuluu Amerikkalaiseen Babcock & Wilcox Enterprises Inc yhtiöön. Yhtiö on globaalisti tunnettu, markkinoiden johtava voimalaitosten ja niiden oheislaitteiden toimittaja.

Asentaja työskentelee pääosin asiakkaan omissa toimitiloissa Tuusulassa ja osallistuu ajoittain energiateollisuuden sekä paperi ja sellu tuotantolaitosten huoltoseisokkeihin.

Haemme työskentelyssään tarkkaa asentajaa, joka nauttii mekaanisten ongelmien ratkaisusta. Voit olla vuosien kokemuksen omaava valmis ammattilainen tai alalla vasta muutaman vuoden työskennellyt nuorempi osaaja. Tärkeintä on reipas ja sitoutunut asenne työntekoon sekä halu kehittyä teollisuuden kunnossapidon moniosaajaksi.

Perusedellytyksiä työllistymiseen ovat hyvät tiimityöskentelytaidot, alan soveltuva ammattitutkinto, työturvallisuuskortti, ajokortti sekä muutaman vuoden kokemus asennustehtävistä. Huomattavaa etua tehtävässä tuovat hitsaustaito, pneumatiikan ja automaatioalan tuntemus.

Jos kiinnostuit tehtävästä ja haluat kuulla lisää yrityksen hyvästä tiimihengestä tai todella kilpailukykyisistä työsuhde-eduista, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan osaajan löydyttyä. Lisätietoja sekä hakuohjeita saat HR Yhtiöt Oy:n Yhteyspäälliköltä Senni Tossavaiselta puhelimitse 045 1172373.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: teollisuus, kunnossapito, asennus, mekaniikka, matkatyö