(Poistunut julkaisusta)

Asentaja (Data-center)
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2018

Vantaa

Jatkamme kasvua ja vahvistamme tiimiämme hakemalla LVISKA-alan kokemusta omaavia asentajia Vantaan Vapaalan toimipisteeseemme. Työnkuvaasi kuuluu vastaaminen modernin datacenter-kohteen teknisten järjestelmien toiminnallisuudesta ja valvomotehtävistä. Tulet toimimaan huollon ja käyttöpäivystäjän tehtävissä data-center kohteidemme ylläpidossa vuorotöissä.

Monipuolisen roolin lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen osaavassa tiimissämme. Sinulla on käytössäsi hyvät ja nykyaikaiset työkalut sekä osaavan tiimin tuki. Tehtävään ehdolla olevalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys. Perehdytysjaksolla valittu henkilö tullaan kouluttamaan eri automaatiojärjestelmien ja etäyhteyksien käyttöön, sekä muihin työn kannalta tärkeisiin järjestelmiin.

Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti, sillä olet yhteistyökykyinen ja asiakaslähtöinen. Sinulla on systemaattinen ote työhösi ja toimit hyvin itsenäisesti, vastuullisesti ja joustat myös painetilanteessa.

Odotamme sinulta talotekniikan tuntemusta ja tietokoneiden käytön perusosaamista. Parhaat valmiudet tehtävään antaa talotekniikka-alan päivystyskokemus ja koulutus joltain LVISKA-tekniikan osa-alueelta. Englanninkielen taitaminen on tärkeää niin puhuttuna kuin kirjoitettunakin.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiantuntija Janne Jokinen puh. 040 357 0842 tai sähköpostitse janne.j.jokinen@caverion.com.

Hae tehtävää 14.08.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.