(Poistunut julkaisusta)

Asentaja Bernitz huollolle Seppälänkankaalle Jyväskylään
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Bernitz Huolto on 2017 Jyväskylään perustettu Raskaankaluston huolto. Yritys on taloudellisesti vakaa ja toimintaa johdetaan hyvin. Tilauskanta on iso ja vahvassa kasvussa. Yrityksen toimitiloihin, toimintaan ja kasvuun panostetaan vahvasti jo loppuvuoden aikana. Ihan ensimmäisenä halutaan lisätä henkilökunnan määrää.

 

Kiinnostaisiko sinua vakituinen työ ja monipuoliset asentajan tehtävät vakaassa ja kasvavassa yrityksessä?

 

Haen asentajia raskaankaluston asennustehtäviin Bernitz huollolle Seppälänkankaalle.

 

Hyvä tausta on esimerkiksi raskaankaluston, traktoreiden tai pyöräkoneiden asennuksista hankittu osaaminen ja kokemus. Myös harrastuneisuus on kovassa kurssissa ja tekemisestä saatu kokemus arvokkaampaa kuin näytöt paperilla. Mekaniikka ja hydrauliikkaosaaminen on eduksi ja jos sinulla on osaamista kuorma-autojen paineilma järjestelmistä, alustatöistä ja huolloista, niin aina vaan paranee.

 

Tiimi on pieni ja työssä pärjää oma-aloitteinen ja innostunut työntekijä.

 

Työt alkavat heti ja työsopimus on vakituinen . Adecco auttaa rekrytoinnissa, mutta työsopimus tehdään Bernitz Huollon kanssa.

 

Miksi Bernitzille kannattaa tulla?

Hyvälle tekijälle maksetaan osaamisen mukaista, kilpailukykyistä palkkaa ja työ on vakituinen. Tehtävät ovat vaihtelevia ja tässä sinulla on hyvä mahdollisuus kehittää omaa uraasi alalla. Pääset mm oppimaan moottori- ja koneremontin tekemisen, jos et sitä vielä osaa. Petteri, yrityksen omistajana ja vetäjänä, on jämpti, napakka ja pitää niin talouden kuin työympäristön kunnossa. Toiminnassaan hän arvostaa joustavuutta puolin ja toisin. Myös työvälineisiin ja työympäristöön investoidaan. Muutenkin kaveri on hyvä tyyppi.

 

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, niin soittele Tealle p 0400 451 039. Hae paikkaa soittamalla, pistäytymällä toimistossamme Kolmikulmassa Kalevankadun ja Ilmarisenkadun risteyksessä, tai tässä hakemuksessa olevan linkin kautta. Tehtäviä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä