(Poistunut julkaisusta)

Asentaja autohifiasennuksiin - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020
Autoviihde.com on Suomen suurin autohifituotteisiin erikoistunut yritys. Palvelemme asiakkaita verkkokaupassamme tukkuhinnoilla suoraan asiakkaille ympäri Suomea. Myymälämme sijaitsee Oulun Vasaraperällä. Autoviihde satsaa laatuun, myy ilman välikäsiä ja palvelee ammattitaidolla!
Haluatko mukaan Autoviihde.comin matkalle tarjoamaan alan laadukkaimpia autohifituotteita? Etsimme nyt asiakkaallemme Autoviihde.comille asentajaa autohifiasennuksiin. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae pian, mikäli kiinnostut tehtävästä.

Tehtävän kuvaus

Tehtäviisi kuuluu autohifituotteiden asentaminen autoihin, tuotteiden pienimuotoiset huollot ja korjaukset sekä huoltojen raportointi. Huolehdit asennusten aikatauluista ja organisoinnista sekä asennuspalvelun kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Asennuskiireiden salliessa työ sisältää myös tuotteiden myynti- ja pakkaustyötä sekä asiakaspalvelua. Haluammekin tarjota paitsi alan laadukkaimpia tuotteita, myös alan laadukkainta palvelua!

Toivomme sinulta

Työ vaatii ymmärrystä autonasennuksista sekä sähkötöistä, joten autonasentajan koulutus katsotaan ehdottomaksi eduksi, mutta huomioimme myös muunlaisen taustan omaavat hakijat. Autohifituotteisiin tarjoamme kattavan perehdytyksen. Työskentelytyylisi on tunnollinen, itsenäinen ja kehittävä. Persoonaltasi olet ulospäinsuuntautunut ja järjestelmällinen.

Tarjoamme

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän autohifituotteiden parissa. Pääset työssäsi kehittämään asennuspalvelua ja tekemään työstä itsesi näköisen. Tarjoamme myös mahdollisuuden työskennellä porukassa, jossa tehdään töitä tosissaan, mutta rennolla ja huumorintajuisella meiningillä!
  Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 040 5233070 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 9.2.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi