(Poistunut julkaisusta)

Asentaja (asejärjestelmät), Millog Oy Vekaranjärvi
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Haemme Maajärjestelmät -toimialalle Vekaranjärvelle

ASENTAJAA ASEJÄRJESTELMIIN

Tehtäväsi koostuu jalkaväkiaseiden, raskaiden asejärjestelmien ja panssarivaunu asejärjestelmien kunnossapitotöistä. Työhön kuuluu myös osallistuminen asevelvollisten kouluttamiseen.


Olisitko etsimämme osaaja?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta kunnossapitoalalta. Edellytämme vähintään perustietoja hydrauliikan, pneumatiikan, sähkötekniikan ja mekaniikan alalta.

Arvostamme aseiden tai asejärjestelmien aiempaa tuntemusta ja osaamista sekä C-luokan ajokortin katsomme eduksi. Tehtävässä menestyminen vaatii huolellisuutta, yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän vakaassa organisaatiossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytys on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Tehtävään valituksi tulleelle haetaan myös aseenkäsittelylupa, mikä edellyttää nuhteetonta taustaa. Valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.


Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla lisää tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soita rohkeasti ja kysy lisää. Lisätietoja antavat osastopäällikkö Janne Tirkkonen puh. 040 315 8043, tai tuotantoesimies Mika Heikkilä puh. 040 315 8018.

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 1.11.2020 mennessä osoitteessa www.millog.fi/meille-toihin/


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien materiaalin kunnossapidosta sekä erikseen sovituista Ilmavoimien materiaaleista. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Palveluksessamme 22 toimipaikalla työskentelee yli 1000 kunnossapidon ammattilaista.