(Poistunut julkaisusta)

Asentaja (Akaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2020

Haussa nyt asiakkaallemme mekaanisia

ASENTAJIA.


Kiinnostaako mekaaninen asennustyö Akaassa, ammattitaitoisen tiimin keskuudessa, erittäin hyvässä hengessä?
 
Toivomme sinulta koneenasentajan koulutusta tai muuta alalle soveltuvaa koulutusta. Omaathan riittävästi kokemusta mekaanisesta asentamisesta, hyvän piirustusten lukutaidon ja tarkkuutta. Lisäksi paineensietokyky, hyvät tiimityötaidot sekä positiivinen asenne auttavat sinua menestymään asentajan tehtävässä. Työssä vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn, suunnitelmallisuutta, huolellisuutta ja vastuullisuutta.

Työ on kokoaikaista päivätyötä klo 8-16, ja työt alkavat sopimuksen mukaan, kesälomien jälkeen. Palkkaus on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen. 

Työsuhde alkaa 4 kk vuokratyösuhteena, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä yrityksen omille kirjoille. 

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo kesäkuun aikana.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=441 

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n Asiakkuusvastaavalle Minna Kotilaiselle, 044 7404501.

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi