(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Akaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asentajaa reissutyöhön työstökoneiden huoltotehtäviin. 

Työstökoneiden kunnostus, testaus ja asiakastuen tehtävät tapahtuvat Akaassa asiakasyrityksemme toimipisteessä sekä asiakkaiden luona ympäri Suomen sekä jossain määrin myös Virossa. Työ edellyttää matkustusvalmiutta. Työn liikkuvuuden takia sinulla tulisi olla ajokortti, yritys tarjoaa auton käyttöösi.

Koulutuksesi voi painottua kone- tai automaatiotekniikkaan. Työtehtävissä on apua automaatiotekniikan perustiedosta ja CNC-koneiden ohjausten tuntemuksesta sekä käyttökokemuksesta. Edellytämme hyviä ongelmanratkaisu- ja tiimityötaitoja, aktiivista asennetta sekä rohkeutta itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme hyviä suullisia sekä kirjallisia kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja. Työssä kommunikoidaan myös englannin kielellä mm. kaiken dokumentoinnin osalta.

Työtä tehdään arkisin, työaikojen suhteen toivomme joustavuutta. Palkkaus määrittyy kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Työn aloitusajankohta on mahdollisimman pian, työntekijä rekrytoituu suoraan asiakasyritykselle.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Maria Soukka, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, maria.soukka@nordic.fi . Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti. Työtehtävät täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.