(Poistunut julkaisusta)

Asentaja (Akaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Asiakkaamme on ruostumattomasta teräksestä koneita valmistava konepajateollisuuden yritys Akaassa. Haemme heille nyt

ASENTAJAA.

Etsimme jonkin verran kokemusta omaavaa asentajaa koneenasennustehtäviin. Työhön kuuluu sekä mekaanista että putkiasennusta ja TIG -hitsausta. Sopiva koulutustausta tehtävää ajatellen on mm. metallialan /koneenasentajan koulutus.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta asennustehtävistä, piirustusten lukutaitoa, tarkkuutta, paineensietokykyä, hyviä tiimityötaitoja sekä positiivista asennetta työntekoon. Työssä vaaditaan myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn, suunnitelmallisuutta, huolellisuutta ja vastuullisuutta. 

Onko työhön mahdollisesti liittyvä matkustaminen sinulle positiivinen asia ja omaatko riittävän hyvän englannin kielen taidon? Onko sinulle ollut aina luontevaa rassailla koneita ja laitteita myös harrastusmielessä?

Työ on kokoaikaista päivätyötä, ja se alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan. Työt alkavat vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä myöhemmin suoraan asiakkaan kirjoille.

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytä hakemus osoitteessa www.alenconsulting.fi. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla arkisin klo 8-16 HR – konsultti Nina Koskiselle, p. 050 555 0392.