(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, AGCO Power Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Asiakkaamme AGCO Power on 70 vuotta Nokian Linnavuoressa toiminut dieselmoottoritehdas. Aiemmin Sisu Dieselinä tunnettu tehdas fuusioitiin amerikkalaiseen AGCO-konserniin vuonna 2008. AGCO Power on yksi maailman merkittävimmistä dieselmoottorien valmistajista. AGCO Powerin moottorit toimivat voimanlähteenä useissa maailman johtavissa traktorimerkeissä ja muissa maatalouskoneissa. Linnavuoressa sijaitseva tehdas valmistaa vuodessa noin 30 000 dieselmoottoria yli 700 työntekijän voimin.


Haemme nyt asiakkaallemme AGCO Powerille asentajaa moottorikokoonpanoon.


Tuotannon ruuhkapiikin vuoksi etsimme elo-marraskuun ajaksi vielä kahta asentajaa työskentelemään täysipäiväisesti kolmessa vuorossa (40h/viikko, viikonloput vapaat) dieselmottoreiden kokoonpanotehtävissä Siuron Linnavuoressa.

Työ edellyttää normaalia fyysistä kuntoa, mutta ei sisällä nostamista tai taakkojen siirtelyä käsin. Asiakkaamme järjestää työsuhteen alussa kattavan palkallisen koulutuksen, joten aikaisempaa kokemusta asentajan tehtävistä ei tarvitse olla, vaan koulutamme tehtävään. Etsimme tekijöitä, joissa yhdistyvät tavoitteellinen ja reipas asenne työntekoon, tarkkuus ja työturvallisuuden kunnioittaminen. Aikaisempi työkokemus, käsi- ja paineilmatyökalujen käyttökokemus, harrastuneisuus tai koulutus katsotaan toki eduksi paikkaa täytettäessä. 

Palkka työsuhteen alussa: 13,32e/h + lisät. 

Työpaikan sijainnista johtuen oma auto on välttämättömyys. 


Mikäli koet olevasi työntekijä, jota AGCO Power on etsimässä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.