(Poistunut julkaisusta)

Asennusyritys / -yrittäjä
ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Vahvistamme palveluverkostoamme ja haemme  nyt teollisuusovi- ja henkilökulkuoviasennuksiin

 - Pääkaupunkiseudulle

 - Tampereen seudulle

 - Keski-Suomeen (esim. Jyväskylä)

itsenäisestä ja haasteellisesta asennustyöstä kiinnostunutta asennusyritystä tai -yrittäjää.

 

Etsimme teollisuusoville ja henkilöliikenneoville asennusyrittäjiä, Oy tai T:mi, joilta edellytämme kone-/laiteasennuskokemusta tai vastaavan tyyppistä kokemusta esimerkiksi rakennus- tai metallialalta. Työ vaatii teknistä ymmärryskykyä sekä itsenäistä ja aktiivista otetta työhön. Olet joustava ja asiakaslähtöinen toimija, joka pystyy työskentelemään vaihtelevassa työympäristössä, lähellä asiakkaitamme. Sähkötöiden hallinta ja hitsaustaito katsotaan eduksi. Annamme tuotteidemme asennukseen tarvittavan koulutuksen. Työ sopii myös uusille yrittäjille, koska työn aloittaminen ei vaadi suuria investointeja, vaan alkuun pääsee ajoneuvon lisäksi tavanomaisilla sähkö- ja käsityökaluilla. Laskuttaa voit myös esimerkiksi kevytyrittäjänä laskutuspalvelun kautta.


Työtehtävät alkavat perehdytyksellä ja työssäsuoriutumisen kyvykkyyden arvioinnilla, jonka jälkeen asennusyrityksen tai –yrittäjän kanssa voidaan solmia yhteistyösopimus. Työ edellyttää matkustamista Suomessa ja alkaa mahdollisimman nopeasti.


Lisätietoja antaa asennuspäällikkö Sami Lempiäinen 050 501 1431

 

Kiinnostuitko?

Lähetä sähköpostitse vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2019, osoitteeseen: asennus.entrance.fi@assaabloy.com.