(Poistunut julkaisusta)

Asennusvalvojia Porvoon Kilpilahteen
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019

Haemme asiakkaallemme useita asennusvalvojia mekaanisten asennusten ja huoltojen pariin. Asennusvalvoja työskentelee taustasta ja soveltuvuudesta riippuen joko kunnossapito- tai investointiprojektien parissa. Osa asennusvalvojista aloittaa työt heti, osa vuoden 2020 alusta ja osa maaliskuussa.

Mekaanisten asennusten valvojana vastaat kokonaisvaltaisesti asennustöiden onnistumisesta projektissa. Tehtäviä ovat mm. aikataulutus ja budjetin valvonta, alihankkijoiden valvonta, dokumentointi, raportointi sekä aliurakoitsijoiden ohjaaminen ja neuvonta yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on kokemusta mekaanisten tuotantokoneiden/putkistojen/laitteiden asennuksista ja asennusten valvonnasta. Turvallisuus ja turvallinen työskentely ovat sinulle itsestäänselvyys. Sinulla on kokemusta asiakasrajapinnasta ja toimittajayhteistyöstä. Johdat toimintaasi ammattimaisesti perusperiaatteina laadukas tekeminen ja odotusten saavuttaminen. Joustat tarvittaessa toiminnan mukana, osaat esittää asiasi vakuuttavasti ja ymmärrät luottamuksen sekä asiakaspalvelun tärkeyden. Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja hallitset hyvin MS Officen ohjelmat. Tehtävän menestyksekästä hoitamista tukee englannin kielen taito. Etsimällämme persoonalla on ennakkoluuloton asenne, paineensietokyky ja halua oppia uutta, vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Tarjoamme mielenkiintoisia mahdollisuuksia kansainvälisessä yrityksessä kilpailukykyisellä palkalla. Projektikohtaiset työsuhteet tehdään lähtökohtaisesti touko-kesäkuun loppuun asti. Kauempaa työllistettäville tarjoamme majoituksen komennuksen ajaksi.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta tekstistä, niin haethan paikkaa ensisijaisesti oheisen linkin kautta. Haastattelemme ja esittelemme potentiaalisia kandidaatteja asiakkaallemme jatkuvasti myös hakuaikana, joten haethan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Teemu Runsas puh. 040 836 8895”