(Poistunut julkaisusta)

Asennusvalvoja
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Haemme suoraan asiakkaamme omille kirjoille asennusvalvojaa vakituiseen työsuhteeseen.
Asiakkaamme erityisalaa on puunrunkoisten ulko- ja väliseinäelementtien sekä ristikkorakenteisten kattoelementtien suunnittelu, valmistaminen ja toimittaminen. Tyypilliset kohteet ovat kerrostalot ja loft-rakennukset, rivitalot sekä hoivakodit.

Asennusvalvojana vastuutehtäviisi kuuluvat mm. yhteistyö pääurakoitsijoiden ja aliurakoitsijoiden kanssa, aikatauluista huolehtiminen, sopimuksiin liittyvät asiat sekä elementtien asennuksiin liittyvät laadun valvonta ja työturvallisuus. Tulet myös tekemään tiivistä yhteistyötä yhtiön sisällä suunnittelun, myynnin ja tuotannon kanssa. Tehtävässä pääsee työskentelemään kuitenkin hyvin itsenäisesti ja nopeasta päätöksentekokyvystä on hyötyä!

Odotamme, että Sinulla on aikaisempaa kokemusta asennusvalvonnasta, hyvää yleisnäkemystä rakennusalasta ja työturvallisuudesta.  Arvostamme työkokemuksen lisäksi soveltuvaa koulutustaustaa.

Työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta toimisto sijaitsee Vierumäellä.

Asiakkaamme tarjoaa monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan, tiimin tuen ja mukavat työkaverit, kehittymismahdollisuudet, kilpailukykyisen, kiinteän kuukausipalkan sekä muut hyvät työsuhde-edut.

Voit hakea asennusvalvojan paikkaa täyttämällä työnhakulomakkeen tai lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveen kera osoitteeseen mira.romakkaniemi@citywork.fi .

Lisätietoja tehtävästä saat Mira Romakkaniemeltä numerosta 0407495749 tai mira.romakkaniemi@citywork.fi .