(Poistunut julkaisusta)

Asennusvalvoja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Etsimme asiakkaallemme asennusvalvojaa sähkö- ja automaatiopuolen valvontatehtäviin.
Rekrytoiva yritys on Varkaudessa, mutta työkohteiden ollessa ympäri Suomea ja maailmaa, niin Sinun kotipaikallasi ei ole merkitystä vaan voit hakea tehtävään olipa tukikohtasi missä päin Suomea tahansa.

Työtehtävänäsi on olla linkkinä tilaajan ja asennusporukan välissä, toimia valvonta tehtävissä, tehdä tarvittavat valmistelut asennusporukkaa varten sekä hoitaa asianmukainen raportointi.

Toivomme hakijalta aiempaa työkokemusta automaatio-/sähköpuolen asennustehtävistä tehdasympäristöissä, joka antaa hyvän pohjan ja ymmärryksen myös valvontatehtäviin.

Työ on puhtaasti reissutyötä ja kenttänä on Suomen lisäksi koko maailma, joten sinun täytyy kyetä kommunikoimaan sujuvasti englannin kielellä sekä oltava vastuullinen ja itsenäiseen työhön/ratkaisuihin kykenevä ammattilainen, joka hoitaa pienetkin yksityiskohdat tarkasti ja järjestelmällisesti.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat sovitusti ja työkohteiden mukaisesti.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.