(Poistunut julkaisusta)

Asennusvalvoja, mekaniikka
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019

Haemme asiakasyrityksellemme määräaikaiseen työsuhteeseen mekaanisten asennustöiden valvojaa Etelä- ja Itä-Suomen alueelle.

Mekaanisten asennusten valvojana vastaat kokonaisvaltaisesti asennustöiden onnistumisesta teollisuuden projektikohteissa. Työtehtäviä ovat mm. aikataulutus, budjetin ja alihankkijoiden valvonta, dokumentointi, raportointi sekä tarvittaessa myös asennustöihin osallistuminen. Työkohteet sijaitsee Etelä- ja Itä-Suomen alueella, joten työt edellyttää matkustusvalmiutta.

Toivomme hakijalta soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. konetekniikan insinööri) ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista asennustyömaahankkeista. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen prosessiteollisuuskohteista ja teollisuuden putkistotöistä.

Odotamme hakijoilta:

  • Hyvää konetekniikan yleistä tuntemusta (laitteistot, putkistot, rautarakenteet)
  • Matkustusvalmiutta
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja kommunikoit tarvittaessa myös englanniksi
  • Hyviä yleisiä tietoteknisiä taitoja ja hallitset hyvin MS Officen ohjelmat.

Etsimämme persoona on ennakkoluuloton asenne, paineensietokyky ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana ryhmää. Johdat toimintaasi ammattimaisesti perusperiaatteina laadukas ja turvallinen työskentely sekä tavoitteiden saavuttaminen.

Tarjoamme kiertävän ja vastuullisen tehtävän Suomen suurimmista teollisuuden kunnossapitopalveluihin erikoistuvan yrityksen monipuolisissa kohteissa Etelä- ja Itä-Suomen alueella. Työt alkavat touko-kesäkuussa ja kestää alustavasti vuoden loppuun asti.

Kiinnostuitko? Haethan paikkaa oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Anssi Pekkarinen puh. 043 824 3624.