(Poistunut julkaisusta)

Asennustyöntekijä, Lahti
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme Lahteen asennustyöntekijää määräaikaiseen n. puolen vuoden työsuhteeseen.

Työtehtävät ovat tuotannollista työtä, ja eri työpisteillä on tarve erityyppisille osaajille. Työtehtävien vaihtaminen työpisteeltä toiselle voi myös olla mahdollista, mikäli olet moniosaaja. Tässä työssä kouluttautuneisuuden sijasta ratkaisevinta on käsityökalujen käyttötaito, yleiset kädentaidot sekä yksinkertaisten ongelmatilanteiden ratkaisukyky. Asenne ratkaisee!

Mikäli sinulla on taustaa työtehtävistä esim. ajoneuvojen tai koneiden parissa, kokemuksesi kartuttama osaaminen kiinnostaa meitä kovasti. Jos sinulla on harrastaneisuutta autojen monipuolisesta rassaamisesta - aina parempi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet luonteeltasi ongelmanratkaisija. Vaadimme työaikojen suhteen täsmällisyyttä ja halua tehdä työt hyvin.

Tarjolla on työ hyvämaineisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, missä myös työskentelyilmapiiri saa jatkuvasti kehuja. Työllistyminen pitkäaikaisemminkin on mahdollista, mikäli osoitat olevasi hyvä tekijä.

Jätä hakemuksesi heti, sillä paikat täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tarvittaessa HR-konsultti Nhung Doanilta nhung.doan@adecco.fi.